A Biasiról

A Biasi neve egyet jelent a minőségi kazántechnikával. Idáig azonban hosszú és küzdelmes út vezetett, amely minden buktatójával és nehézségével együtt mégis olyan volt, mint az olasz bor: hosszú érlelés szükséges a tökéletes minőséghez.

Ön is azt szereti, ha a kazánját egyszer kell beállítani és utána végzi a munkáját, igaz? Biztos, hogy olyan gázkazánt szeretne, amelyiket jóformán csak évente egyszer, a kötelező felülvizsgálatkor kell érdemben átnézni. Mi, a Biasinál ugyanígy gondolkozunk.

A Biasi története

A vállalatunk története egészen az 1930-as évekre nyúlik vissza. Leopoldo Biasi, az alapítónk elhatározta, hogy az emberek életminőségét javító kényelmet teremt. Éveken át tartó tervezést követően, 1940-ben vált valóra az álma: Veronában, Leopoldo néven egy kis thermo-mechanikai vállalkozást indított el, ahol háztartási vízmelegítőket gyártottak.

A cég sikerességét tovább erősítette, hogy az ötvenes évek végén Biasi elindította a radiátorok gyártását. 1986-ban, már Biasi néven, valódi piacvezető lett ebben az iparágban azzal, hogy termékválasztékát gázbojlerekkel bővítette.

A gázbojlerek gyártása mindössze az első lépés volt a nemzetközi terjeszkedés során. A Biasi mára már minden kontinensen széles körű műszaki és értékesítési hálózattal szolgálja ki ügyfelei igényeit. Most pedig büszkén erősíthetjük meg, hogy eddigi sikereink túlszárnyalták Leopoldo Biasi egykori álmait.

A BSG-Hungária Kft olasz anyavállalata a BSG Caldaie a Gas S.p.A. Észak-Olaszországban székelő kazángyár közel 70 éve gyárt és fejleszt kazánokat és hőcserélő rendszereket háztartási és ipari kazánokhoz (nem összekeverendő a 2012-ben megszűnt BIASI S.p.A. öntödével). A cég terjeszkedését Európában és Ázsiában elősegíti a hőcserélő egyedisége, megbízhatósága és OEM gyártása egyaránt. A megnövekedett igényeket a cég a Belgiumban megvásárolt Saint Roch öntödéje is segít kielégíteni a tavalyi év elejétől.

 

Jólét Made in Italy

A Biasi világa a hő eleméből ered, és cégünk rengeteg sikert ért el a radiátorok és az ipari vízmelegítők szektorában. A társaság a kínálatát már korán öntöttvas és falra szerelhető termékekkel bővítette, így hamarosan vezető szolgáltatónak mondhattuk magunkat a háztartási fűtési szegmensben.

Ma a Biasi több mint 40 országban működik. Együttműködő szakmai partnereinknek köszönhetően a vállalatunk a legfejlettebb technológiai megoldásokat kínálja.

Olyan tanácsadási szolgáltatást adunk termékeink mellé, amelynek az a célja, hogy minden vevőnket gondos szükséglet-elemzéssel támogasson, és biztosítsa a legmagasabb szintű biztonsági szabványok betartását a felszerelés folyamata során.

Tervezés, Gyártás, Ügyfélszolgálat és Kiszállítás - a Biasi világa könnyen elérhető Önnek is!

Ezért hirdetjük büszkén, hogy Benessere, azaz Jólét Made in Italy: az első elképzeléstől a tervezésen át egészen a gyártásig a termékeink teljes skálája valóban Olaszországban készül.

A Biasi csapata – a fiatalság a forrás

A Biasi büszke a fiatal, nagy tudású és egységes vezetői csapatára, amellyel bátran néz a harmadik évezred kihívásai elé. Egy olyan csapattal, amelynek a stílusa összhangban van a vállalati értékekkel, a tevékenysége pedig egy jobb jövő elérését készíti elő, tudjuk biztosítani azt a kényelmet ügyfeleinknek, amit Leopoldo Biasi megálmodott.

Minden nap egy újabb hódítás, köszönhetően a csapat alkalmazkodóképességének, és minden iroda beveti a saját szaktudását, hogy olyan összehangolt szinergiákat és cselekvéseket érjünk el, amelyek utána innovatív technológiát, termékeket és szolgáltatásokat teremtenek.

Minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy csapatunk valódi csapatszellemet mutat, melynek célja a kiválóság elérése az ügyfelek kiszolgálásában és a hosszú távú elégedettség terén.

Miért fontos mindez?

Mert mi vagyunk Önökért. Akkor tudunk eladható gázkészülékeket készíteni, ha ügyfeleink igényeit elégítjük ki. Ma már nagy a verseny a piacon, ezért hisszük – és tapasztaljuk –, hogy alapítónknak igaza volt: a minőségi, tartós, mindig a legkorszerűbb technológiával felvértezett termékek kínálatával érhetjük el azt, hogy Önök minket válasszanak.

A Biasi célja

A vállalatunk célja hatékony és alacsony környezetterhelésű klímarendszerek gyártása. Ennek megvalósítása érdekében folyamatosan keressük az innovatív megoldásokat az energiafogyasztás csökkentésére, és olyan integrált rendszerekbe ruházunk be, amelyek megújuló energiát hasznosítanak.

A Biasi márka több mint 70 éves tapasztalata és stabil tudásbázisa révén meg tudunk felelni annak a kihívásnak, hogy minden tervezési és gyártási műveletet kizárólag Olaszországban végezzünk, egy olyan rendszer létrehozásának a szándékával, amelyet a magas technológiai tartalom, az innováció és a minőség jellemez.

Egyensúlyra törekszünk a megváltozó körülmények között is:

  • A hagyományos és az alternatív erőforrások kiegyensúlyozott és optimalizált kihasználása.
  • Kiegyensúlyozott termékkínálat, tanácsadás, tervezés, segítségnyújtási és képzés.
  • Kiegyensúlyozott helyi jelenlét és aktív együttműködés a partnerekkel.
  • A jövőben szeretnénk egyensúlyba hozni a tegnap értékeit a ma realitásaival.
  • Célunk a múlt értékeinek az egyensúlyba hozása a következetes megújulással.