Оставить отзыв  ↓
 
Még nem érkeztek vélemények.
 
Inovia Cond Plus 25SV fali fűtő gázkazán

Inovia Cond Plus 25SV fali fűtő gázkazánAz Inovia Cond Plus 25 kW-os fali fűtő gázkazán új, alumínium tokban elhelyezett professzionális rozsdamentes acél tekercs csöves hőcserélőjével kisebb terhelés mellett is képes tartósan nagyobb teljesítményt nyújtani. A kazán beépített zónavezérlő kártyával igény szerint távvezérlésen keresztül is irányítható a zónaszelepek vezérlése. A modern grafikus és nyomógombos interfész segítségével az időjárás-vezérelt, automatikus fűtésprogram időszakosan akár felül is írható, egyedi fűtési időszak is beállítható.

További információ a Biasi technológiáról


Az Inovia Cond Plus 25SV főbb jellemzői
 • Magas hatásfokkal bír (★★★★ a 92/42 EGK irányelvvel és a 311/06 Tv. erejű rendelettel összhangban),
 • HMV komfort, használati meleg víz (★★★ EN 13203),
 • Primer kondenzációs hőcserélővel rendelkezik, amely rozsdamentes INOX acélból, alumínium kosárral a maximális korrózió védelem érdekében,
 • Rozsdamentes acélból készült HMV hőcserélővel, és (NOx 6 osztály) teljes előkeverős égőfejjel bír,
 • Modulációs tartomány 1:10 metán- és propángáz,
 • 7 literes tágulási tartállyal rendelkezik,
 • Védelmi fokozata: IPX5D,
 • Részlegesen védett helyre is telepíthető,
 • Szolár készlet segítségével a BIASI szolár rendszerhez csatlakoztatható,
 • Innovatív digitális vezérlőpanellel (grafikus és nyomógombos interfész) rendelkezik,
 • Digitális nyomás kijelzés,
 • Nagy teljesítményű modulációs keringető szivattyú, alacsony fogyasztás és állítható sebesség,
 • Készülék típusától függő, állítható maximális teljesítmény,
 • BUS vezérlésű szobatermosztát és külső érzékelő csatlakoztatási lehetőség,
 • Azonnali két fűtőkör vezérlése (keringtető szivattyú, vagy zónaszelep).

Az Inovia Cond Plus 25SV vezérlőpanelje nyár/tél/off választógombbal rendelkezik, hogy mindig az időjárásnak megfelelően szabályozhassa. Emellett megtalálható benne a fűtési- és a HMV hőmérséklet szabályozója is.

Az interfész kijelzőjéről leolvasható a fűtés oldali nyomás, a HMV-, a fűtési- és a külön érzékelő szolgáltatta külső hőmérséklet, a meghibásodások, a leállások és a hibanapló, továbbá a javasolt töltés, és töltési útmutató, ahogy az éves karbantartásig hátralevő hónapok száma is.

Az integrált szolárvezérlésnek köszönhetően a SOLCONTROL vezérlőközpont Inovia Cond Plus-hoz való csatlakoztatásával megjeleníthető a szivattyú állapota és a szolár kiegészítés. A külső érzékelő csatlakoztatás valamint beállított K érték jelzésén túl még egy dizájnos láng moduláció megjelenítésére is képes. Emellett nyomógombbal választható és programozható a HMV és közvetlenül beléphet rajta a felhasználó számára fenntartott INFO menübe.

Egyspirálos INOX primer hőcserélő, hatalmas átmérővel

Az Inovia Cond Plus 25SV már a BIASI új, alumínium tokban elhelyezett hőcserélőjével rendelkezik. Ez egy inox rozsdamentes spirálból áll, és a jelentősen nagy hőcserélő felületnek köszönhető a kisebb terhelés mellett is nagyobb teljesítmény, valamint lehetővé teszi az egyszerű tisztítást.

A fokozatos égőtér tisztításról a nagy mennyiségű kondenzációs víz is gondoskodik a füstgáz modulációnak köszönhetően. A spirál integrálja a víz áramlását, ami centrifugahatást okoz és tisztítja az spirál belső falát.

Az Inovia Cond Plus 25SV szolárvezérlése

Inovia Cond Plus 25SV-ben a szolárvezérlés közvetlenül a kazánon belül található, ahol megjeleníthető a szivattyú állapota és a szolár kiegészítés az integrált szolárvezérlésnek köszönhetően, amennyiben csatlakoztatták a rendszerhez a SOLCONTROL vezérlőközpontot.

Az Inovia Cond Plus 25SV zónavezérlése

Inovia Cond Plus 25SV gyárilag rendelkezik zónavezérlő kártyával, amely a BIASI távvezérlésen keresztül lehetővé teszi a zónaszelep vezérlését. Több zónás, magas hőmérsékletű rendszer esetén, az egyik zóna távvezérlésről, a többi zóna kronotermosztát segítségével vezérelhető. Ennek köszönhetően két hőszabályozási görbe választható ki, az egyik a kazánon, a másik a távvezérlőn.

Az Inovia Cond Plus 25SV alap tartozékai közé tartozik a kazán tartókengyel és papír sablon, a kazán tápkábel, a kondenzvíz gyűjtő szifon és a gyors felhasználói útmutató.

Az Inovia Cond Plus 25SV főbb műszaki paraméterei

Hasznos HMV teljesítmény (80/60° C) kW (kcal/h)

25,1 (21.582)

Hasznos fűtési teljesítmény (80/60° C) kW (kcal/h)

19,3 (16.595)

Névleges (*) hőteljesítmény kW (kcal/h)

26,0 (22.356)

Minimális hőteljesítmény kW (kcal/h)

2,6 (2.236)

Hatásfok 100%-os terhelésnél: (50/30° C) %

105,5

HMV hozam Δt =25°K l/perc

-

Magasság H (mm)

700

Szélesség L (mm)

400

Mélység P (mm)

290

Mi a véleménye termékünkről?

Пожалуйста авторизуйтесь или зарегистрируйтесь для просмотра
Hol vásárolhatok?

Nézze meg hol vásárolhatja meg önhöz legközelebb kazánjainkat a térképes keresőnk segítségével!

Térképes bolthálózat