Kondenzációs kazánok tárolóval

A tárolóval egybeépített kondenzációs gázkazánok olyan csúcstechnológiás készülékek, amelyek csendes, biztonságos működés mellett nem csak a fűtési célokat tudják hatékonyan kiszolgálni, hanem beépített használati melegvíz tárolójuknak köszönhetően a használati melegvizet tárolni és előállítani egyaránt képesek.

A tárolóval egybeépített kondenzációs kazánok az optimális komfortú meleg víz előállítását akár több vízvételi pont egyidejű használata esetén is tökéletesen zavartalanul biztosítják.

RinNova Tank

RinNova Tank

A RinNova Tank az új BIASI fali kondenzációs kombi kazán 60 literes belső tartállyal.

A BSG-Hungária Kft legújabb BIASI kondenzációs háztartási készüléke az INOVIA MAX PLUS 25-30 S. A kazán 45 literes beépített tárolót tartalmaz 30 kW-os spirállal. A készülék 1:10-es modulációs tartománnyal rendelkezik és a felsőkategóriás INOVIA család műszerfalát és vezérlését kapta meg, ami biztosítja az azonnali két szobatermosztát és egy második körös szivattyú, vagy zónaszelep vezérlését. A kazán, BIASI egyspirálos, nagy vízterű hőcserélőt tartalmaz. A ventilátor teljesítménye: 250 Pa. A készülék augusztustól elérhető a kereskedőknél.

A megbízható üzemű egyedi fűtés és az ezzel egyidejű stabil melegvíz ellátás nem csak egy álom

A BIASI tárolóval egybeépített kondenzációs gázkazánja mindenkor szavatolni tudja a lakótér optimális fűtését és az állandó hőmérsékletű használati melegvizet, hatékonyan képes kiszolgálni a nagyobb melegvíz igényt, illetőleg ellátni a több vízvevő helyet egyidejűleg is komfortos hőfokú melegvízzel. 

A tárolós gázkazán a kondenzációs technológia révén családi házak, ikerházak, sorházak fűtését és használati meleg víz előállítását valamint annak tárolását a leghatékonyabb energiafelhasználás mellett képes biztosítani.

Fröccsenő vizes és magas páratartalmú helységekben is biztonságos működését elektromos védettsége szavatolja, emiatt a tárolós gázkazán akár a fürdőszobában is elhelyezhető.

Mikor érdemes a kategóriájában magasabb árfekvésű, beépített meleg víz tárolós gázkazánt választania fűtésrendszere központjának?

Amennyiben többgenerációs otthonába hatékony meleg víz ellátó és fűtésrendszert keres, akkor Önnek a legmegbízhatóbb tárolós készülékre van szüksége!

A beépített tárolós gázkazán azonnali és egyidejűleg ideális hőfokú meleg víz biztosítási képessége akár több vízvevő helyen is lényegesen komfortosabb teljesítményt nyújt melegvíz szolgáltatás terén, mint a kondenzációs kombi gázkazánok, vagy éppen a külső tárolós megoldások esetében.

Kinek érdemes kondenzációs kazánt választania indirekt tárolóval?

Azonban ez a komfort és a magasabb teljesítmény mind árban, mind helyigényben jelentősebb kategóriát képvisel, tehát azoknak érdemes beépített tárolós gázkazánt választaniuk, akik számára a legfontosabb a teljesítmény.

Amennyiben környezetvédelem terén is épp úgy nagyban gondolkodik, mint amikor magasabb hatásfokról van szó, válassza a BIASI kondenzációs kazánt, indirekt tárolóval! A BIASI kondenzációs kazán tárolóval tehát nagyon praktikus gázkészülék, hiszen egy kondenzációs kazánnal több funkció, és igény is egyszerre elégíthető ki, méghozzá környezetbarát, energia- és helytakarékos módon.

Mekkora hatásfok és teljesítmény jellemzi a BIASI tárolós gázkazánokat?

A tárolóval egybeépített kondenzációs gázkazánokban a megbízható üzemű, zártégésterű rendszer, a kiemelkedően magas, 100% feletti hatásfok, és a környezetbarát működés jól megférnek egymás mellett.

A BIASI tárolóval egybeépített kondenzációs gázkazánok a hagyományos kéményes, illetőleg turbós kazánokhoz képest ugyanis a sokkal környezetbarátabb működés jellemzi. A kondenzációs technológián, illetőleg a füstgázban rejlő hőenergia visszanyerésén alapuló technológiai megoldás nem csak magasabb hatásfokot és csökkent fűtőanyag fogyasztást eredményez, de jelentősen mérsékli a fűtésüzem közbeni károsanyag kibocsátást is.

Ez egyszerre óvja a felhasználókat, hiszen a szénmonoxid mérgezés esélye is erősen közelít így a nullához, illetve magát a természetet is, mert sokkal kevesebb szennyező anyag jut a levegőbe.

Abban az esetben, ha Ön is szeret távlatokban tervezni, érdemes egy igazán hosszú élettartamú, beépített tárolós kondenzációs kazánt választania otthona meleg víz ellátásának biztosítására.

Egy egyszerű, de nagyszerű BIASI kondenzációs gázkazán indirekt tárolóval akár 20 éven át szolgáltathat Önnek és egész családjának komfortos hőfokú meleg vizet, mindig a szükséges mennyiségben, amikor és ahol épp arra szükségük van.

Tudjon meg többet a használati melegvíz tárolós kondenzációs gázkazán beépítéshez szükséges alapvető műszaki paraméterekről <itt> vagy érdeklődjön közvetlenül kollégáinktól, az alábbi elérhetőségeken.

Hol vásárolhatok?

Nézze meg hol vásárolhatja meg önhöz legközelebb kazánjainkat a térképes keresőnk segítségével!

Térképes bolthálózat