KAZÁNOK
RinNova Cond Plus
PRÉMIUM KOMFORT
A Rinnova Cond PLUS készülék család tökéletes megoldás a lakások és háztartások számára kombinált és csak fűtő kivitelben. 25 és 35 kW-os teljesítményben.
KAZÁNOK
MULTIPARVA COND H
PRÉMIUM IPARI
A MULTIPARVA ipari készülékcsalád 55-115 kW-os teljesítményben, 1:10-es modulációs tartományban működő kondenzációs kazán.
KAZÁNOK
RECUPERA DGT Nox
KOMFORT
A RECUPERA DGT NOX 24 a gyűjtőkéményre szerelhető háztartási kombinált üzemű gázkészülék C42-es engedéllyel. 24 kW-os teljesítményben.
KAZÁNOK
Inovia Cond Plus
PRÉMIUM
Az INOVIA COND PLUS készülékcsalád a BIASI felsőkategóriás sajátgyártású, egyspirálos INOX hőcserélővel felszerelt gázkészüléke. 25-30 kW-teljesítményig, kombi és fűtő változatban.
A Biasi gázkazánok minden nap és minden éjjel azon dolgoznak, hogy az Ön otthona, háza, irodája energiatakarékosan és a környezetet kímélve jusson meleg vízhez, hűvös időben pedig tökéletes fűtést biztosítson.

Szeretné, ha a kazánja évtizedeken át szolgálná megbízhatóan, költséghatékonyan és energiatakarékosan? Nekünk a Biasinál éppen ez a célunk. Minden nap keményen dolgozunk azon, hogy egyre költségkímélőbb gázkazánokat hozzunk létre, kiszolgálva az Ön igényeit, védve a természetet.
Segíthetünk a választásban?
A BSG Biasi készülékgyártó vállalat az 1930-as évek óta szolgálja ki ügyfelei igényeit. Eredeti célunk az volt, hogy a Biasi gázkazán egyet jelentsen a megbízhatósággal és minőséggel. Mostanra ez kibővült az energiatakarékossággal, költséghatékonysággal és a természetbarát technológiák alkalmazásával.
LAKÁSFŰTÉS BIASI TERMÉKEKEKKEL

Segíteni kívánunk Önnek, hogy az igényei számára legmegfelelőbb gázkazán típust választhassa ki. A Biasi termékpalettáján egyaránt megtalálhatóak a hagyományos gázkészülékek, amelyek a kisebb lakások optimális fűtését biztosítják magas színvonalon, a kondenzációs kazánok, amelyek a nagyobb családi házak energiatakarékos fűtését és melegvíz ellátását szavatolják.

Hosszú ideje tervezünk és gyártunk az ipari létesítmények, csarnokok, társasházak meleg vizéről és fűtéséről gondoskodó ipari gázkazánokat is. Kifejezetten a nagyobb fogyasztók számára alkottuk meg a modulárisan felépíthető rendszereinket.

A Biasi kondenzációs kazánok mindegyike biztonságos üzemű, zárt égésterű készülék. Az ipari gázkazán modelljeinkhez számos rendszerelem áll rendelkezésre, hogy gyakorlatilag bármilyen nyomvonalon kialakíthassák a szakemberek az égéstermék elvezetést.

A Biasi kazánok energiatakarékos, komfortos, környezetbarát működéséről a magas minőségű technológia mellett időjáráskövető szabályzó gondoskodik, amelyet a gázkazánba gyárilag építünk be.

A Biasi együttműködik a vezető minőségellenőrző szervezetekkel: TUV, BUREAU VERITAS, ASME, GATEX minősítésekkel is bírunk, amellett, hogy az összes gyártási folyamatunk az ISO 9001: 2000 minőségbiztosítási rendszer szerint tanúsíttatott.

Milyen Biasi gázkazán a legmegfelelőbb az Ön számára?

A döntéshez három paramétert szükséges figyelembe venni: milyen rendszerhez csatlakozna a gázkészülék, az energiatakarékosság vagy a költséghatékonyság fontosabb, illetve magánszemélyként vagy gazdasági szereplőként vásárolna gázkazánt?

A Biasi kondenzációs gázkazánokat akkor érdemes választania, ha a legmodernebb technológiát igényli, amely egyszerre energiatakarékos, környezetbarát és rendkívül komfortos! Egy Biasi kondenzációs kazán hatásfoka messze meghaladja a hagyományos gázkészülékekét, és akár 30-40%-os megtakarítást is biztosíthat fogyasztás terén.

A kondenzációs gázkazánok ugyanis eleve alacsonyabb hőfokra melegítik a vizet, és a füstgázban rejlő hőenergia nagy részét is hasznosítják, ezáltal lényegesen kevesebb a gázfelhasználással érik el ugyanazt a kellemes meleget a lakásokban, házakban, sportcsarnokokban, mint a hagyományos készülékek.

Hol vásárolhatok?

Nézze meg hol vásárolhatja meg önhöz legközelebb kazánjainkat a térképes keresőnk segítségével!

Térképes bolthálózat
Hírek
 
 
Kereskedők
TERMÉKKATALÓGUS PDF

Новости на Главной

  • 04 сентября 2019 07:18:36
  • Отзывов: 0

Milyen feltételekkel érvényesíthetjük a gázkazán garanciális lehetőségeit?

Hogyan érhetjük el, hogy a gázkészülék optimálisan működjön, és ezáltal pénzt takarítson meg számunkra?

Blogposztunkban kitérünk arra is, hogy melyek azok a legfontosabb gázkazán alkatrészek, amiket egy felkészült kazánszerelő mindig átvizsgál a biztonságos működés érdekében. 

 
  • 28 марта 2018 10:34:00
  • Отзывов: 0

Elindult a biasikazan.hu blogja