Оставить отзыв  ↓
 
 
 
Fűtő modul

Fűtő modulKét vagy három fűtési kör (alacsony és magas) vezérlésére alkalmas MULTIZONE FŰTŐMODUL, amit nem csak BIASI kazánhoz lehet csatlakoztatni. Előszerelve, dobozban, hidraulikus váltóval, szivattyúval és keverőszelepekkel szállítva.

 

Akár a már meglévő otthonukat akarják modernizálni, akár új építésű ingatlanban gondolkodnak, a gázkazánokkal történő fűtésrendszer kialakítása lehet a legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldás az egyenletes és komfortos hőmérséklet elérésére. A Biasi kazánok tervezésénél és megalkotásánál is azok a szempontok voltak elsődlegesek, hogy az a vásárlókban felmerülő elvárásokat maximálisan ki tudják elégíteni a gázkazánok, és a hozzájuk beszerezhető tartozékok. A fűtő modul is egy fontos tartozéknak tekinthető a kazánok esetében.

 

A gázkazánokhoz tartozó fűtő modulok kettő vagy három körös változatban érhetők el, melyeket a többféle fűtési körökhöz lehet hozzácsatlakoztatni. Az oldalon többféle Biasi kazánokhoz tartozó fűtő modulok közül tudnak válogatni. Kis helyen is elhelyezhetők a modulok az ideális méretüknek köszönhetően, és hála a modern tervezésnek, igazán ízléses kialakításúak. Mivel egy viszonylag bonyolultabb működésű rendszerről van szó, a fűtő modul megvásárlása előtt mindenképp érdemes hozzáértők tanácsát, véleményét kikérni. Erre nem csak a fűtést kiépítő kivitelezőnél van lehetőségük, de üzleti partnereinknél is, így az értékesítési pontoknál nem csak vásárlása nyílik majd módjuk, de javaslatokat is kaphatnak a termékekkel kapcsolatban. Keressék az itt dolgozó munkatársakat bizalommal!

Hol vásárolhatok?

Nézze meg hol vásárolhatja meg önhöz legközelebb kazánjainkat a térképes keresőnk segítségével!

Térképes bolthálózat