Оставить отзыв  ↓
 
Még nem érkeztek vélemények.
 
RinNova Cond Plus 25SV kondenzációs fűtő gázkészülék

RinNova Cond Plus 25SV kondenzációs fűtő gázkészülékA RinNova Cond Plus a Biasi 25 kW-os, kondenzációs fűtő gázkészüléke, amely kondenzációs rendszerének és innovatív, rozsdamentes primer hőcserélőjének köszönhetően képes maximálisan energiatakarékos üzemmel valamint hosszú távon is megbízhatóan és kiemelkedően magas hatásfokon működni. Elektromos (IPX5D) védettségi szintje révén a RinNova Cond Plus kondenzációs gázkazán a kád fölé, részlegesen védett helyre is telepíthető, így a kisebb alapterű, egyedi fűtésű lakások fűtéséhez ideális választás.

További információ a Biasi technológiáról


A RinNova Cond Plus 25SV főbb jellemzői

A RinNova Cond Plus 25SV a BIASI kondenzációs gázkészülék család legújabb gázkazánja. Az új BIASI égéstermékre is moduláló hőcserélőnek köszönhető a kiváló teljesítménye.

 • Magas hatásfokkal bír (★★★★ a 92/42 EGK irányelvvel és a 311/06 Tv. erejű rendelettel összhangban),
 • HMV komfort, használati meleg víz (★★★ EN 13203),
 • Primer kondenzációs hőcserélővel rendelkezik, amely rozsdamentes INOX acélból, alumínium kosárral a maximális korrózió védelem érdekében,
 • Rozsdamentes acélból készült HMV hőcserélővel, és (NOx 6 osztály) teljes előkeverős égőfejjel bír,
 • Modulációs tartomány 1:7 metán- és propángáz,
 • 7 literes tágulási tartállyal rendelkezik,
 • Védelmi fokozata: IPX5D,
 • Részlegesen védett helyre is telepíthető,
 • Szolár készlet segítségével a BIASI szolár rendszerhez csatlakoztatható,
 • Innovatív digitális vezérlőpanellel (grafikus és nyomógombos interfész) rendelkezik,
 • Digitális vezérlőpanel, háttérvilágítással
 • Nagy teljesítményű egyfokozatú keringető szivattyú
 • Készülék típusától függő, állítható maximális teljesítmény,
 • BUS vezérlésű szobatermosztát és külső érzékelő csatlakoztatási lehetőség,
 • Analóg nyomás kijelzés.

A RinNova Cond Plus 25SV vezérlőpanelje nyár/tél/off választógombbal rendelkezik, hogy mindig az időjárásnak megfelelően szabályozhassa. Emellett megtalálható benne a fűtési- és a HMV hőmérséklet szabályozója is.

Az interfész kijelzőjéről leolvasható a fűtés oldali nyomás, a HMV-, a fűtési- és a külön érzékelő szolgáltatta külső hőmérséklet, a meghibásodások, a leállások és a hibanapló, továbbá a javasolt töltés, és töltési útmutató, ahogy az éves karbantartásig hátralevő hónapok száma is.

A kijelzőn nyomógombbal választható és programozható a HMV és ugyanezen a felületen közvetlenül beléphet a felhasználó a számára fenntartott INFO menübe is. Az INFO menüben a következő adatok és információk jelennek meg: K érték = Külső hőmérséklet (csatlakoztatott külső hőmérséklet érzékelő esetében), Felhasználó által beállított HMV és fűtés hőmérséklet, valamint a Füstgáz aktuális hőmérséklete.

A programozás lehetővé teszi a készülék paramétereinek beállítását, valamint kéményseprő üzemmódban tesztelni lehet a kazánt és elvégezni a gázszelep beállításokat.

A RinNova Cond Plus 25SV kondenzációs gázkészülékben a használati meleg víz min-max. Hőmérséklete 35 és 60 °C között mozog, azaz akár fürdéshez is azonnal használható az előre menő meleg vize.

Egyspirálos INOX primer hőcserélő, nagy átmérővel

A RinNova Cond Plus 25SV már a BIASI új, alumínium tokban elhelyezett hőcserélőjével rendelkezik. Ez egy Inox rozsdamentes spirálból áll, és a jelentősen nagy hőcserélő felületnek köszönhető a kisebb terhelés mellett is nagyobb teljesítmény, valamint lehetővé teszi az egyszerű tisztítást.

A fokozatos égőtér tisztításról a nagy mennyiségű kondenzációs víz is gondoskodik a füstgáz modulációnak köszönhetően. A spirál integrálja a víz áramlását, ami centrifugahatást okoz és tisztítja az spirál belső falát. Az optimalizált áramlásoknak hála csökkenek a terhelésveszteségek, és a párhuzamosan működő rendszerek híján maximális lehet a hőcserélőben elért tisztító hatás.

A RinNova Cond Plus 25SV alaptartozékai

A RinNova Cond Plus 25SV alap tartozékai közé tartozik a kazán tartókengyel és papír sablon, a kazán tápkábel, a kondenzvíz gyűjtő szifon és a gyors felhasználói útmutató.

A RinNova Cond Plus 25SV főbb műszaki paraméterei

Hasznos HMV teljesítmény (80/60° C) kW (kcal/h)

25,1 (21.582)

Hasznos fűtési teljesítmény (80/60 °C) kW (kcal/h)

20,3 (17.455)

Névleges HMV teljesítmény kW (kcal/h)

26,0 (22.356)

Névleges fűtési (*) teljesítmény kW (kcal/h)

21,0 (18.057)

Minimális fűtési és HMV teljesítmény kW (kcal/h)

5,1 (4.385)

Hatásfok 100%-os terhelésnél: (50/30° C) %

106,8

HMV hozam Δt =25°K l/perc

-

Magasság H (mm)

700

Szélesség L (mm)

400

Mélység P (mm)

290

Mi a véleménye termékünkről?

Пожалуйста авторизуйтесь или зарегистрируйтесь для просмотра
Hol vásárolhatok?

Nézze meg hol vásárolhatja meg önhöz legközelebb kazánjainkat a térképes keresőnk segítségével!

Térképes bolthálózat