Levegő-Vizes Hőszivattyúk

Monoblokk

Monoblokk

Négycsöves rendszerű hőszivattyú integrált hőcserélőkkel. A kültéri egység tartalmazza a hűtőfűtő kondenzátorokat, illetve a melegvíz előállításához szükséges hőcserélőt.

Split

Split

Négycsöves rendszerű hőszivattyú külön beltéri egységgel, ami lehetővé teszi hűtés-fűtés használati melegvíz egyidejű előállítását.

A Sintesi &Completa hőszivattyú egységek különösen alkalmasak fűtési rendszerek, és alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerek kialakításához, úgymint padlófűtés, fan coil, egyéb felületfűtés kialakításához 50 o C-os fűtővíz hőmérsékletig.

Minden változat axiális ventilátorokkal van felszerelve, az EC előírásoknak megfelelően nagyon alacsony zajszintű „Iker” rotoros kompresszorokat tartalmaznak. Az inverteres technológia lehetővé teszi a különböző alkatrészek pillanatnyi szükség szerinti teljesítmény szabályozását. A készülékek modulációs kompresszorokkal, ventilátorokkal, illetve keringtető szivattyúkkal vannak ellátva.Ezek gazdaságos működését a vezérlőegységbe programozott szabályzó algoritmus biztosítja.Úgy tervezték, hogy egyszerűen üzembehelyezhetők, és a különböző fűtési rendszer konfigurációkba könnyedén beilleszthetők legyenek.

A Sintesi és Completa készülékek galvanizált, porszórt acélvázba vannak beépítve, így nagyon ellenállóak a káros légköri hatásokkal szemben. A nagy hatékonyságú keringtető szivattyú háromutas váltó-szelepen keresztül, akár elektromos kiegészítő fűtéssel kombinálva biztosítja a magas hőmérsékletű víz eljutását a fűtési rendszerbe, illetve hőcserélőn keresztül a használati melegvíz előállítását.

Minden egyben
A Sintesi & Completa hőszivattyú egységek reverzibilis működési ciklusúak ezért alkalmasak a téli fűtés és nyári hűtés megoldására, illetve a használati melegvíz előállítására. A termékek hat teljesítmény tartományban elérhetők 8-30 kW-ig.Ez a teljesítmény választék lefedi a kis apartmanoktól a legnagyobb villákig felmerülő hűtési-fűtési teljesítmény igényeket.

Működés
A hőszivattyúk a külső környezetből vesznek fel hőenergiát, amit a belső környezet melegítésére használhatunk. A megfordítható működési ciklusnak köszönhetően lehetőségünk van a belső terek hűtésére is. Az előremenő fűtési hőmérséklet külső hőmérsékleti görbe alapján szabályozható.

Hol vásárolhatok?

Nézze meg hol vásárolhatja meg önhöz legközelebb kazánjainkat a térképes keresőnk segítségével!

Térképes bolthálózat
Termékkatalógus
PDF