Szervizhálózat

 
 

Szervizeink

 


A BIASI szervizhálózat 200 cége és ennek közel 500 fős csapata áll az Ön rendelkezésére. Minden esetben törekedjenek arra, hogy a beüzemeléshez az Önhöz területileg legközelebbi szervizt válassza, ha lehetséges.

A kondenzációs kazánokra a BIASI 3 év garanciát biztosít a következő feltételekkel:

  • a készüléket KIZÁRÓLAG BIASI szakszerviz üzemelheti be;
  • a készülék fizetési bizonylattal (számla) kell, hogy rendelkezzen;
  • GÁZMEO megléte;
  • kéményseprő szakvélemény, amennyiben szükséges;
  • épületgépészeti rajz, amennyiben szükséges;

A készülékek évenkénti karbantartása ajánlott, mert ekkor a készülék hatásfoka a takarítások, karbantartások után újra visszaáll az eredeti állapotba, ami a fogyasztást csökkenti. 1mm vízkőképződés a kazán fogyasztását, akár 10%-kal is megemelheti. Amennyiben az egyik évben esetleges karbantartás elmarad, a készülék a garanciáját elveszíti.

A készüléket a vásárlástól számított maximum 9 hónap után szereltesse fel és üzemeltesse be, mert a garancia 9 hónap elteltével minden esetben elindul.

A Biasi gázkazánok remek választásnak bizonyulnak olyan családok otthonaiba, akiknek fontos, hogy olyan minőségi kazánnal szereljék fel ingatlanjukat, ami hatékonyan és stabilan üzemel a mindennapokban. A tökéletes és optimális működéshez nem csak a megfelelő kazán, és a hozzá tartozó tartozékok fontosak, hanem az is, hogy folyamatosan biztosítva legyen a szükséges szervízelés lehetősége is a készülékeknek. Nincs ez másképp a Biasi gázkazánok esetében sem.

Ezen a térképes kereső oldalon megtalálják az országban működő szerződött szervizhálózatokat a kazánokokhoz, akik kifejezetten az ilyen tevekénységekre specializálódtak. Biasi gázkazánok esetében az itt megtalálható a szervizpartnereknél dolgozó munkatársaknak, szerelőknek van csak jogosultsága arra, hogy hivatalosan beüzemelje a kazánokat, szakszerűen szervizelje azokat, vagy a felmerülő cirkó szereléseket, javításokat elvégezze rajtuk. Az itt dolgozó független partnerszerelők olyan szakemberek, akik rendelkeznek azzal az elvárható szakértelemmel, és hozzáértéssel, amik a gázkazánok megfelelő, folyamatos, és optimális üzemben tartásához kellhetnek. Használják az itt található szervizhálózat kereső funkciót, hogy megtalálhassák a lakhelyükhöz legközelebb eső szervizek elérhetőségét. Az oldalon található címek mindig naprakészek, éppen ezért minden gond nélkül gyorsan és egyszerűen megtalálhatják majd azt a Biasi kazán szervízt, amit a legkönnyebben fel tudnak keresni kérdéseikkel, problémáikkal.

 

Keressék a szervízhálózatokat bizalommal!