Kondenzációs fűtő kazánok

A zárt égéstérrel rendelkező kondenzációs fűtő kazán a hagyományos fűtőberendezésekhez képest lényegesen jobb hatásfokkal rendelkezik és a beépítéshez szükséges helyigénye is számottevően kisebb.

A BIASI kondenzációs fűtő kazánok elő vannak készítve meleg vizes indirekt tároló csatlakoztatására. A kazán előre menő ágába háromutas váltószelepet helyeztünk el. A visszatérő ágat kell közösíteni a T-idommal.

A hatásfok jelentős növekedését a kondenzációs alapelvének köszönheti, amely vízmelegítés-, radiátor, padló és falfűtés során nem csak a felhasznált tüzelőanyag fűtőértékének optimális kihasználását teszi lehetővé a kazán számára, hanem az égéstermékből kipárolgó vízpára hőjének felhasználását is.

RinNova Tec 25 SV

RinNova Tec 25 SV

A RinNova Tec kondenzációs kazán lehetővé teszi a maradék hőenergia visszanyerését az égéstermékben lévő vízgőz kondenzálásával; vagyis ugyanazzal az előállított hővel kevesebb gázt fogyaszt, ráadásul az égéstermék kevesebb környezetre káros anyagot tartalmaz.

RinNova Tec 35 SV

RinNova Tec 35 SV

A RinNova Tec kondenzációs kazán lehetővé teszi a maradék hőenergia visszanyerését az égéstermékben lévő vízgőz kondenzálásával; vagyis ugyanazzal az előállított hővel kevesebb gázt fogyaszt, ráadásul az égéstermék kevesebb környezetre káros anyagot tartalmaz.

Rinnova Adaptive Fast

Rinnova Adaptive Fast

A RinNova Adaptive FAST az új fali kondenzációs kombikazán mikrotárolóval

Otthona melegét biztonságos keretek között szeretné biztosítani?

Amennyiben az Ön számára is fontos a biztonság és a megbízhatóság, akkor a BIASI beépített ventilátorral rendelkező, kondenzációs fűtő kazánja az ideális választás otthona fűtésrendszerének kiépítéséhez.

A kondenzációs fűtőkazán mellett nem lesz szüksége szénmonoxid szint érzékelőre, ugyanis a kazán semmilyen formában nem használja fel a lakótér levegőjét, zárt, belső égésteréből egészségre káros anyagok és gázok nem juthatnak ki otthona levegőjébe.

Egyetért velünk, mikor azt mondjuk: elengedhetetlen, hogy otthona melegét hosszútávon egy megbízható technológiájú és biztonságos fűtésrendszer biztosítsa?

Amennyiben az Ön számára is elsődleges szempont a biztonság és a megbízhatóság, a BIASI beépített ventilátorral rendelkező kondenzációs fűtő kazánja az ideális választás otthona fűtésrendszerének kiépítéséhez.

A korszerű digitális nyomáskijelzéssel is ellátott, BIASI kondenzációs fűtőkazán mellett nem lesz szüksége szénmonoxid szint érzékelőre, ugyanis a kazán semmilyen formában nem használja fel a lakótér levegőjét, annak zárt belső égésteréből egészségre káros anyagok és gázok nem juthatnak ki otthona légterébe.

Kis és nagy légterű ingatlanához keres minden szempontból ideális fűtésmegoldást?

Kis befoglalóméretéből adódóan és üzem közben is alacsony zajszintje miatt a kevesebb tároló hellyel rendelkező garzonokba, kisebb légterű lakásokba is praktikus választás a BIASI innovatív, kondenzációs fűtő kazánja.

Vége az ormótlan, szürke tömbkazánok korszakának! Csukja be a szemét és bátran képzeljen el magának egy stílusos, igényes, attraktív, modern készüléket! A BIASI kondenzációs fűtőkazánjait kellemes dizájnjuknak köszönhetően már nem szükséges elrejteni az érdeklődő szemek elől.

Hogyan fér össze az extra magas hatásfok és a kompakt, kis készülék? A BIASI gyártási technológiájának és folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően nagyon is egyszerűen! A rendkívül elegáns, digitális kijelző felülettel rendelkező készülékek akár a falra is egyszerűen felszerelhető, könnyű kivitellel rendelkeznek, amelyek méretükből adódóan természetesen igény szerint akár egy beépített szekrényben is könnyedén elhelyezhetőek.

 

A komfortos meleget ráadásul most igazán könnyedén, csendben és környezetbarát módon csempészheti be otthonába. A BIASI kondenzációs fűtőkazán ugyanis kompakt felépítésének köszönhetően gyorsan összeszerelhető és egyszerűen beüzemelhető, ráadásul működés közben is csendes, üzeme során kevésbé terheli a környezetet, mint a hagyományos kazánok.

Régi fűtésrendszerének felújítását vagy épp energiatakarékosabb rendszerre történő lecserélését tervezi?

Ugye Ön is szeretné, ha fűtés közben energiát takaríthatna meg? Mit szólna 40%-hoz? A hagyományos gázüzemű kazánokhoz képest a BIASI álló és fali kondenzációs fűtő gázkazánjait átlag 107%-os hatásfok és átlagon felüli gazdaságos működés jellemzi.  

További információ a Biasi technológiáról

Bár a legkorszerűbb szabályzókkal és széles modulációs tartományú teljesítményállítási lehetőséggel rendelkező kondenzációs fűtő gázkazán önmagában elsősorban csak fűtésre alkalmas, azonban már meglévő kondenzációs fűtőkészüléke egy váltószeleppel és melegvíz tárolóval összekötve a használati melegvíz előállítására is felhasználható.

Régi, hagyományos gázkazánjának új, kondenzációs fűtő gázkazánra cserélése előtt azonban mindenképpen szükséges figyelembe vennie, hogy a két kazán kéménye eltérő. Így várhatóan az előzetes költségtervezet elkészítésekor a meglévő kémény cseréjével is számolni szükséges.

Hol vásárolhatok?

Nézze meg hol vásárolhatja meg önhöz legközelebb kazánjainkat a térképes keresőnk segítségével!

Térképes bolthálózat