Fali ipari gázkazánok

Az ipari fali gázkazánok minden ipari igényt kielégítenek, ami egy lakóház, irodaház, üzemcsarnok vagy akár sportlétesítmény kapcsán felmerülhet. Elterjedtsége folytán jól ismert, bevált megoldás, számtalan háztartásban és intézményben megtapasztalhatták a felhasználók, még akkor is, ha nem tudják, milyen kazán is szolgáltatja a fűtést és meleg vizet.

A Biasi Multiparva Cond H készülékek fali változatban kerülnek kereskedelmi forgalomba. A tervezés és a gyártás során a cég mindig odafigyel a magas műszaki tartalomra, a termékek piaci megjelenítése kapcsán az ár és értékarány fontosságára.

Multiparva 3

Multiparva 3

A Multiparva Cond H a Biasi csak fűtő, magas hatásfokú ipari kondenzációs kazánja, alacsony károsanyag-kibocsátású moduláló előkeverő égőfejjel es nagy teljesítményű, saválló hőcserélővel.

Fali változatban a teljesítmény tartomány 55-70-95-115 kW, álló kivitelben 113-600 kW. A fali készülékek Inox duplex hőcserélővel vannak szerelve, amelyre jellemző az alacsony víztartalom és a megnövelt hőcserélő felület, így biztosítva az energiahatékonyság maximalizálását. Az Inox acél teljes előkeverésű égőfeje lehetővé teszi a megnövelt modulációs tartományt, amely ebben az esetben egyedi 1:10-es, és az alacsony károsanyag kibocsájtást (NOx osztály=5).  A készüléken belül két vezérlő panel található, mert külön van választva az alacsony és a magas feszültségű rész. A készülékek elektromos védettsége IPX4D.  A vezérlő elektronikához csatlakoztatható a külső hőmérséklet érzékelő, így a készülék időjárás függő üzemmódban működik, és csak a felhasználó által kért hőt termeli, energiaveszteség nélkül. A készülékhez csatlakoztatható indirekt tároló is, így használati melegvíz készítésére is alkalmassá tehető. Üzemzavar jelentkezésekor hibakódokat és állapotkódokat jelenít meg az öndiagnosztikával ellátott vezérlő panel, ezzel nagyban elősegítve a szervizes szakemberek munkáját. Ezen kívül hosszabb leállás, vagy működési szünet esetében automatikusan aktíválódik a fagymentesítő funkció, vagyis, akkor, ha az előremenő hőmérséklet 5°C alá esik, valamint az kikapcsol 15°C-nál. A készülékek tartalmaznak egy 5 literes beépített tágulási tartályt is, illetve beépített szivattyút a kazán körre a hidraulikus váltóig, vagy hőcserélőig. A készülékekhez nem kell külön kaszkádvezérlőt és kazánköri szivattyút vásárolni, ugyanis beépített részei a termékeknek. Ezáltal összesen 6 db készülék köthető kaszkádba, mind fali, mind álló változatban. A beépített szivattyúval és kaszkád vezérlővel rendelkező készülékeknek köszönhetően a magyarországi piacon megjelenő versenytársak által forgalmazott termékekhez képest lényegesen kedvezőbb a Biasi Multiparva Cond H kereskedelmi forgalmi ára. A készülékek az alábbi biztonsági és szabályzó berendezésekkel vannak ellátva: felső hőmérséklet határoló termosztát, mely 103°C-nál lép működésbe, víznyomás érzékelő, amely 1,3 bar és 6 bar között engedélyezi a készülék működését, füstgáz oldali NTC, amely a túl magas füstgáz hőmérsékletnél avatkozik be, a fűtési előremenőben és visszatérőben elhelyezett NTC, amely biztosítja a készülékben a megfelelő vízáramlás ellenőrzését. A készülékek nagyméretű kijelzővel vannak ellátva, ennek köszönhetően nagyban elősegítheti a szervizes munkáját a programozás során. A készüléket a falra való felszereléshez készüléktartóval és papírsablonnal szállítjuk, amelyen a készüléktartó felszereléséhez szükséges összes információ és méret megtalálható.

Emellett oda kell figyelni telepítésnél a megfelelő szűrők beépítésére, és minden esetben kezelt, lágyított vízzel kell feltölteni a rendszert. Egy készülék telepítése esetén a vezérlés egy használati melegvíz tároló, és két fűtési kör (amely lehet alacsony vagy magas hőmérsékletű) vezérlésére alkalmas. Kaszkád telepítés esetében egy használati melegvíz tároló, és 2 fűtési kör vezérelhető. A készülékekben Honeywell vezérlés található, így ha több fűtési kört szeretnénk vezérelni, akkor kiegészítő vezérlés (TEM) csatlakoztatásával ez megoldható. A készülékek szobatermosztáttal és külső hőmérséklet alapján is vezérelhetőek. A készülékekhez kompletten tudunk biztosítani hidraulikus váltót, biztonsági szerelvényeket, készüléktartó állványt, és kaszkád füstgáz elveztő rendszert. A fali készülékek tartó állványai úgy vannak kialakítva, hogy sorosan és iker módban is lehessen telepíteni őket. A készülék rendelkezik C63-as tanúsítvánnyal, így bármilyen füstgázelvezető rendszer csatlakoztatható hozzá, amelyik rendelkezik CE tanúsítvánnyal.

Hol vásárolhatok?

Nézze meg hol vásárolhatja meg önhöz legközelebb kazánjainkat a térképes keresőnk segítségével!

Térképes bolthálózat